Gadget Groothandel – Zakelijk inkopen

Heb je een winkel of zelf ook een online gadget shop? Of ben je op zoek naar een leuke gadget of tof relatiegeschenk? Of wil je je personeel blij maken met juist die ene leuke gadget? We kunnen u helpen om producten zoals gadgets, speelgoed en andere cadeaus uit ons assortiment in grote aantallen (bulk) te bestellen.

Met onze ruime ervaring op het gebied van betaalbare gadgets, elektronica, speelgoed en allerlei leuke accessoires (gaming – & telefonie accessoires ) kun je er zeker van zijn dat we je voor iedere situatie kunnen helpen. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om bepaalde gadgets te voorzien van een logobedrukking of gravering. Wij luisteren graag naar je specifieke wensen en behoeftes en passen onze inkoop daar op aan.

Ruim assortiment gadgets, elektronica, speelgoed en diverse accessoires.
Om een idee te krijgen van alle beschikbare gagets kun je het beste op de website van Geeektech.com kijken. Hier vindt je een ruim assortiment van meer dan 5.000 artikelen, van gadgets tot telefoonhoesjes. Door vaste medewerkers in China kunnen we je snel voorzien van de meest actuele prijsinformatie en levertijd. Doordat we rechtstreeks bij de fabrikanten inkopen zijn onze prijzen zeer concurrerend. Bij bestellingen vanaf 5 stuks of meer is het prijstechnisch al interessant om contact met ons op te nemen via ons contactformulier. Vermeld in je aanvraag duidelijk om welk(e) product(en) of gadgets het gaat. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen te reageren.

De voordelen van zakelijk inkopen Aleo Media– Snelle afhandeling
– Ruim assortiment gadgets, elektronica, speelgoed en diverse accessoires
– Scherpe prijzen
– Levertijd binnen 5 tot 15 werkdagen (afhankelijk van soort product)